Sunday, July 19, 2009

3 põnevat elamuskingitust TASUTA!

Edit (06.08): Kampaania on lõppenud.

Kingitus.ee-s on praegu käimas lahe kampaania:

3 kingitust on välja pandud tasuta proovimiseks! Valige välja üks sobiv kingitus ning sümboolne 50 krooni tagastatakse Teile koos 100-kroonise lisaboonusega sooduskoodi näol Teie e-posti aadressile. Kingitusi saab realiseerida kuni 30.09.2009.

TRAIK mootorrattasõit (50.-)

Eest näeb TRAIK välja nagu kaugele eenduva rattaga Harley Davidson, tagant nagu lahtine auto. Inglise keeles nimetatakse seda tsiklimeeste bossi kolmerattalist sõidukit TRIKE. TRAIK on tunduvalt ohutum, kui tavaline tsikkel. Saksa päritolu TRAIK-id REWACO ja BOOM meenutavad esmapilgul mootorratast, kuid tehniliste näitajate ja ühe- või kahekohalise sõitjate istme järgi otsustades kuuluksid need kolmerattalised liiklusvahendid pigem autode klassi. Traiki juhib kogenud juht.

Patarei vangla ekskursioon (50.-)

Külastage mahajäetud Patarei vanglat. Giidi juhtimisel kuulete põnevaid lugusi vangla kohta ning näete ka reaalselt karistust kandnud vangide tingimusi. Kingituse hind ühele inimesele.


Sõit uuelaadse rattaga - TRIKKE (50.-)

See on uus kolmerattaline loogeldes inimjõul liikuv sõiduvahend. Trikket saab edasi liigutada ilma et sõitja peaks kordagi jalaga maad tõugates hoogu lükkama. Seda tunnet ning sõidutehnikat on raske sõnadesse panna, seda peab ise kindlasti proovima! Erakordne elamus on garanteeritud! Kingitus on mõeldud ühele inimesele.

Ootame väga Teie kommentaare ja ettepanekuid, kui lihtne või raske oli meie portaalist kingitusi osta ning neid ka realiseerida.

Edastage see abipalve ka oma sõpradele!

Ära maga maha ka meie teist kampaaniat - Registreeri ja saa endale 500 krooni!


No comments:

Post a Comment