Wednesday, December 19, 2012

5 populaarsemat elamuskingitust 2012 aasta jõuludeks!



Jõuludeni on jäänud veel ainult loetud päevad. Kui on mõned kingitused veel ostmata ja ideepuudus närib hinge, siis sooviksime Teiega jagada 2011 aasta TOP 5 jõulukingituste nimekirja, mis koosneb eelmise jõulu enimmüüdud kingitustest.

Pealkiri räägib juba enda eest ja kingitus tutvustamist ei vaja. Iga adrenaliinihullu unistus! Kuid sobib ka neile, kes soovivad lihtsalt ennast proovile panna. Garanteerime unustamatu kogemuse, mida raske sõnades edasi anda.

Kingituspakk on hea valik juhul, kui ei teata täpselt, mis kingisaajale meeltmööda oleks. Kingipakis on suurepärane valik elamusi, mida on võimalik nautida kahekesi. Valikus on nii veinikoolitus, kardisõit, purjetamine, ratsutamine jne. - kingisaajal jääb üle ainult leida kompromiss elamuse valikul,  valida elamus mis oleks meeltmööda ka tema kaaslasele.

3. kohtŠokolaadimassaaž
Võrratu kingitus igale inimesele, selle kingiostuga juba mööda ei pane, sest kellele ei meeldiks šokolaad. Šokolaadimassaaž on suurepärane viis peletada halba tuju ja pakkuda oma kallile inimesele üks tõeline nauding. Antud kingitus on populaarne kinkida nii naistele kui ka meestele.

2. koht10 € kinkekaart
Paljud inimesed lähevad lihtsamat teed kinkides rahalises väärtuses kinkekaardi. Ega pahaks ei saa panna kuna Kingitus.ee oma ligi 500 erineva kingiideega võib õige kingi valikul pea sassi ajada küll.
Lihtne valik, mis annab kingisaajale valikuvabaduse!

1.kohtŠokolaadifondüü
Nagu näha, et kui tegemist on midagi šokolaadiga, siis on see kindlasti väga populaarne. Šokolaadifondüü on siiski mitte niisama, vaid auga ära teeninud selle kuldse koha, sest tegemist on vaieldamatult ühe mõnusaima ja magusaima kingtusega. Hubane ja romantiline kohvikumiljöö ning maitsev šokolaad on kombinatsioon täiuslikust ajaviitest.

No comments:

Post a Comment