Monday, May 6, 2013

Harjumaa Lasterikaste Perede Liit sai uue kodu

Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liidu keskus kolis “Teeme ära” talgupäeval, 4. mail  uutesse ruumidesse aadressil Siidisaba 4, Tallinn. Kolimisele tuli appi üle 70 inimese, keda tänuks kostitati Saga tee ja Pagaripoiste muffinitega. Tublimatele vabatahtlikuna tegutsenud pereemadele tõi Kingitus.ee kinkekaardid.

Keskuse esindaja Katerina Puusepa sõnul oli eeltöö uutesse ruumidesse kolimiseks juba tehtud: seinad ja laed krohvitud ning pahteldatud. “4. mail toimunud talgute käigus paigaldasime koos kaasa löönud toredate abilistega toidujagamisruumi vee- ja kanalisatsioonitorustiku ning kraanikausi, värvisime lagesid ja seinu, lõime aknad särama ning pesime kõik puhtaks,” rõõmustas Katerina Puusepp.

Talgutele tuli üle 70 toreda tegusa inimese, kellele tööpauside ajal pakkus tassikest lõõgastavat teed Saga. Pereväärtusi toetava ettevõttena otsustas Saga talgupäevade raames aidata just suurperedele tuge pakkuvat Lasterikaste Perede Liitu.

“Jätkame oma uutes ruumides traditsioonilist toidu- ja riideabi jagamist, lisaks võimaldab suurem pind sagedamini korraldada koolitusi ja seminare. Traditsioonilised käsitööpäevad said oma ruumid ning lapsed said lastetoa. Köögis hakkavad toimuma kokkamiskoolitused nii lastele, kui ka lapsevanematele,” lisas Katerina Puusepp ja tänas kõiki toetajaid: talgulisi, Saga teed, kingitus.ee’d, Pagaripoisse, Clin puhastusvahendeid ning värvitootjat Tikkurilat.

Allikas: http://eestielu.delfi.ee/eesti/tallinn/kristiine/elu/fotod-harjumaa-lasterikaste-perede-liit-sai-uue-kodu.d?id=66078896

No comments:

Post a Comment