Thursday, March 8, 2012

Halvimad fraasid, mida võib öelda 8. märtsil!

Kevad tuli. Ja ühtlasi ka naistepäev - 8. märts. Meile, naistele, tuletab see päev taas meelde, et me oleme ilusad. Voolab komplimente, õnnitlusi ... ja tulbid? Miks mehed siiski arvavad, et kõige sobivam kingitus naistepäevaks on tulbid? Ei, meil on kindlasti hea meel, kui saame neid kolleegidelt, sõpradelt, salajastelt austajatelt, kuid oma lemmikutelt ... Neilt, tahaks ju ikkagi midagi erilist saada!

«Kingitus.ee» kingieksperdid pööravad Teie tähelepanu asjaolule, et naised avaldavad kallimale sageli oma naistepäeva kingisoovi . Aga kas tasub? Lisades hellust oma sõnadesse ja natuke naiselikke nippe ning järgmisel aastal saadki lõpuks oma unistuste kingituse! Naised, õppigem oma emotsioone kontrollima!


"Ainult lilled?"

Olukord. See on Teie esimene 8. märts ja Sa ootad meeldivat üllatust. Oled päev otsa tööl rabanud ja kui peale väsitavat tööpäeva lõpuks koju jõuad, tabab Sind ees järgmine vaatepilti: Sinu kallim lebab diivanil, saamata telekalt silmi ning vaasis on tagasihoidlik hulk lilli. Sa endiselt loodad imet, aga olukord võtab ootamatu pöörde –Sinu kallim viitab kimbule ja ütleb: "Need on Sinule. Naistepäevaks! "Ainus fraas, mis Sul sel hetkel peas keerleb, on " Ainult lilled? ".

Olukorra parandamiseks. Võta asja rahulikult. Rünnates kingitud lilledega kallimat ei saavuta Sa midagi. Mäletan, kuidas eelmisel aastal mu mees unustas oma sõbrannat isegi õnnitleda. Sinu kallim vähemalt ostis Sulle lilled, mis tähendab, et ta mõtles Su peale. Õige reaktsioon peaks olema: "Oi, milline üllatus! Väga ilusad lilled - minu lemmikud." Järgmisel hommikul liitud «Kingitus.ee» uudiskirja saajatega ning järgmisel aastal võid kindel olla, et Sinu kallim ei kingi Sulle enam mitte ainult lilli, vaid Sinu poolt kirglikult soovitud massaaži.

"Veelkord, tulbid?"

Olukord. Olete koos olnud juba mitu aastat. Sulle tundub, et oled juba rohkem kui üks kord salamisi vihjanud, mida Sa naistepäevaks saada soovid. Aga taaskord kinkis ta Sulle kimbu tulpe ... Jah, seekord ei olnud need punased ega roosad, kuid mis siis? Sa soovid taas oma südames nutta: "Ja jälle, tulbid?".

Olukorra parandamiseks. Ära ründa kallimat. Ta tegi tõesti parima kingituse naistepäevaks - tulbid. Parem täna teda: "Aitäh, kallis. Need on nii ilusad!" Järgmisel õhtul mine Kingitus.ee lehele ja võta lahti kategooria "Kingitused naistepäevaks", jäta see leht meelega juhuslikult lahti. Sinu kallim saab diskreetselt teada, milline on tegelikult Sinu unistuste kingitus naistepäevaks.

"Üks sõber andis mulle ..."

Olukord. Terve päev hooplevad kolleegid tööl rõõmuga. Üks ütleb uhkelt, et tema abikaasa viis talle täna hommikusöögi voodisse ja õhtuks olid nad juba restoranis laua broneerinud. Teine ütleb, et temal oli unustamatu öö SPA`s. Ka Sina loodad saada erilist kingitust, kuid taaskord kingib kallim Sulle lilled. Sa oled juba valmis suust välja purskama järgmised sõnad: "Aga minu sõbranna sai ...".

Olukorra parandamiseks. LÕPETA! Meestele nagu naistelegi ei meeldi kui neid kellegi teisega võrreldakse. Kui Sinu kallim ütleks Sulle: "Kadri oskab nii maitsvat lõunasööki valmistada! Kahju, et Sulle ei meeldi süüa teha ... . "Ei ole ju kena, kas pole? Seega ära kiirusta võrdlema. Parem neela seekord solvang alla ja ütle:" Ma tean, kuidas Sa saad mind üllatada!" Järgmisel aastal vali «Kingitus.ee» saidilt oma unistuste kingitus ja vihja sellest oma kallimale.

Pea meeles, et üldiselt mees ei näita oma armastust erinevaid kinke kinkides, vaid pöörates tähelepanu, hoolides ja olles lojaalne. Peaasi, et ta on Sulle lähedal! Ja kui Sa tahad meeldivat üllatust, võta initsiatiiv enda kätte, sest ainult Sina mõistad naise hinge erinevaid külgi...

No comments:

Post a Comment