Wednesday, March 21, 2012

Lend motoparaplaanil – kingitus kõigile, kes armastavad taevast

...Turvavööd on korralikult kinnitatud – aeg on õhku tõusta! Mootorimürin... Süda hakkab kiiremini lööma... Nüüd algab kõige põnevam osa! Üks, kaks, kolm... Pehme äratõuge, värske tuuleõhk uhab üle näo, аdrenaliin ja vaimustus võtavad võimust! Rõõmsaid hõikeid sõpradelt, kes sinna, allapoole jäid, pole enam kosta. Nüüd on see käes – loodusega täieliku ühtesulamise hetk! Vaid sina ja taevas – ainult mootorimüra meenutab, et see kõik toimub ilmsi...

Motoparaplaan on lennuvahend, mis lubab lennu juhtimise vabadust täiel määral tunnetada. Tavalisest paraplaanist eristab teda just liikumise juhitavus. Oma olemuselt on motoparaplaan mugav tugitool või kahekohaline tugitool, mille taha on paigaldatud mootor. Tagaistmel lendab kaasa instruktor, kes aitab isegi täielikul algajal tunnetada liuglemise ilu ja vabadust.

Моtoparaplaan on ülimalt manööverdamisvõimeline, seetõttu võib ka vaid mõneminutise lennu jooksul saada väga erinevaid kogemusi: võib lennata madalal ja nautida maastike ilu, võib tõusta pilvedesse ja isegi nende kohale, võib tükk aega paigal rippuda, et sõbrad jõuaksid pildistada, ning seejärel tõsta adrenaliinitaset vastassuundadesse laveerimisega.

Kingitus.ee soovitab kaasa võtta fotoaparaadi või videokaamera! Võid saada isikliku lennuseiklusfilmi režissööriks ning teha linnulennult kauneid fotosid. Kujutle vaid, millised vaated avanevad Türisalu klindi kohal lennates ümbruskonnale: merele, Vääna-Jõesuu rannale ja kivisele Suurupi poolsaarele!

Lend motoparaplaanil on vääriline kingitus neile, kes armastavad taevast, eredaid elamusi ja vabadusetunnet! Suurepärased fotomeenutused, positiivsed emotsioonid ja unustamatud elamused on garanteeritud!

No comments:

Post a Comment