Wednesday, September 19, 2012

Kehahoolitsus 24 karaadise kullaga - see oli seda väärt!



Kolleegid kinkisid mulle eelmisel aastal sünnipäevaks Kingitus.ee 50 eurose kinkekaardi.
Mõtlesin kaua aega, mida põnevat sellega teha – lõpuks otsustasin, et olen viimasel ajal kõvasti tööd teinud ja ära teeninud võimaluse veeta natukene aega iseendaga, kogeda midagi mõnusat ning lõõgastavat. Tegin oma valiku ning panin aja kirja Aloe Spasse kehahooldusele 24karaadise kullaga.

Aja panin kinni spetsiaalselt reede õhtuks, et nauding oleks täiuslik – pärast pikka ja väsitavat töönädalat lubada endale midagi tõsiselt luksuslikku. Aloe Spa asub väga heas asukohas Rotermanni kvartalis, sinna saab ilusti ligi nii jala kui ka autoga. Salong oli väike ning hubane.

Kehahooldus 24karaadise kullaga koosnes 3 etapist. Esimeses etapis mu keha kooriti kullapuru sisaldava koorijaga Fleur`s golden scrub. Seejärel tehti kullaemulsiooniga mähis, mis pidi 20 min. mõjuma. Silmad kinni lesides, mõnus muusika taustaks ei jäänud palju puudu, et oleksin äärepealt uinunud. 20 minuti möödudes pesin dušši all kullamähise maha ning algas kehahoolitsuse viimane etapp – kreemitamine kullapuru sisaldava ihupiimaga Fleur`s golden milk. Kogu protseduur kestis kokku  tund aega. Pärast hoolitsust oli mu keha kaetud pisikeste sätendavate täppidega – ja mitte siis ükskõik mis sätendavate täppidega, vaid ehtsa kullaga ;) Kogu hoolitsus oli äärmiselt luksuslik ning nautisin seda täiel rinnal. Olen seda meelt, et kõik naised on sellise poputamise aeg-ajalt ära teeninud. See tõstab enesehinnangut, paneb end mõnusalt tundma ning kõigele lisaks on pärast kullahoolitsust eriti uhke minna 24karaadise kullapuruga kaetuna mõnele glamuursele üritusele :)

Aitäh kallid kolleegid imelise kingituse eest ning tänud ka Aloe Spale niivõrd luksusliku kehahoolitsuse eest. Soovitan kehahooldust 24karaadise kullaga absoluutselt kõigile naistele – te olete seda väärt!

Kadri

No comments:

Post a Comment