Wednesday, April 6, 2011

Lõõgastav ja tervendav floatingu seanss, mis muudab reipamaks - tõepoolest!

Kingitus.ee tervist ja vaimu kosutavate kingituste valikusse on lisandunud lõõgastav ja tervendav floatingu seanss.


Lõõgastav ja tervendav floatingu seanss, mis muudab reipamaks.

Ühel reedesel päeval, peale väsitavat töönädalat otsustasin minna ja ära proovida meie verivärske kingi - floatingu seansi. Kui tselluliidi massaažist ja infrapunasaunast teab ka juba 7.aastane laps, siis seda, mis on floating, nii kergelt juba igaühel aimu ei ole ja seda enam oli mul ahvatlus suur seda omal nahal proovima minna, et hiljem uhkusega sellest oma sõpradele/tuttavatele/klientidele muljetada.
Kui tavapärane vaste floatingule on soolveevann, siis võib seda veel nimetada ka valgus- ja helikindlaks vanniks või anumaks, kus inimene hõljub täielikus pimeduses. Jah, nüüd tagantjärgi silmad kinni pannes ja meenutades oli see tõepoolest pime ja vaikne kamber, kus tunnetatav piir vee ja õhu vahel kadus ning mul oli võimalus segamatult lõõgastuda, võib isegi öelda, et saavutasin iseendaga täieliku kontakti.
Kokku kestis kogu protseduur ca 60 minutit - algas see dušši all käimisega (ca 12 min), seejäärel suundusingi ma sinna nn hõljumispaaki. Esimesed 4 minutit kestis mõnus kitarrimuusika, seejäerel aga valitses 4o minutit haudvaikust. Ja seal ma siis lebasin soolalahuses olevas vees, mis on inimese kehatemperatuuril, ca 35kraadi. Seal "paagis" olles puudusid mul igasugused välised stiimulid. Ma ei saanud ühtegi infot ei kõrvade, silmade, ega oma naharetseptorite kaudu, kadus ka tunne gravitatsioonist, sest soolalahus hoiab ju inimest 20 cm-ses vees täpselt vee pinnal. Uppumisvõimalus puudus täielikult, pigem oli tunne nagu astronaudil orbiidil hõljudes. Mis protsessid täpselt konkreetse inimese puhul hõljumispaagis toimuvad on raske öelda. Mina näiteks jäin kohe esimestel minutitel magama, kuid minu teadvus jäi täiesti selgeks, ja nii juhtubki. Mõnel näiteks võivad esile kerkida ammu unenenud mälestused, lapsepõlvekogemused või ahhaa elamused, mis muudavad tema edaspidist elu. Meenuda ja läbi elada võidakse ka valusaid ja piinarikkaid kogemusi oma elust, kuid nende läbielamine ja enda psüühikaga seostamine on alati raviva efektiga. Ega siis asjata pea suur enamus inimestest oma esimest hõljumispaagi seanssi üheks oma elu märkimisväärsemaks kogemuseks.
Seanss lõppes järjekordse 4 minutilise kitarripalaga, mis andis märku tulla tagasi "reaalsusesse".
Nüüd võin kindlalt väita, et floating aitab saavutada suuremat heaolu ja lõdvestust, paremat und ning suurenenud loovust. Tol ööl magasin nagu beebi. Floatingu mõjud hakkasid mind niivõrd huvitama, et olen hiljem veel selle kohta palju lugenud ja saanud teada, et kindlasti on floatingust abi ka peavalu, pinge, stressi, ärevuse ja kõrge vererõhu korral. Floating on heaks täienduseks psühhoteraapiale ning aitab selgroo- või kaelavigastusega patsiente.
Pärast kogu seda juttu ei saa mitte mingil juhul öelda et, hõljumispaak on nüüd inimkonna suurim avastus ja see peaks olema meie kultuuri osaks nagu internet, miljonimäng, msn ja Paris Hilton, küll aga on üks asi kindel - see on üks võimalus arendada ennast ja uurida oma alateadvust.
Seega soovitan floatingut kõigile, isegi kui sind ei vaeva mingi häda või sul ei küljes mingit haigust, hea lõõgastus on 100%-selt garanteeritud!

Liis Udris - Tootejuht
Kingitus.ee

No comments:

Post a Comment