Monday, April 11, 2011

Midagi gurmaanidele!

Kallid gurmaanid!

Meie maitseelamuste kategooria täieneb jooksvas tempos, hoidke alt. Kes veel ei tea, siis antud gruppi kuuluvad erinevad inimeste poolt armastatud ning tunnustatud söögikohad - kohvikud, restoranid. Sul on suurepärane võimalus avastada toidu- ja joogimaailma. Harivad ja põnevad koolitused ning elamused gurmaanidele on garanteeritud. Meie värvikast valikust leiate erinevate maade köökide toidukohtasid. Kingi oma sõbrale või lähedasele maitseküllane elamus, sest toit on ju ainuke töö, mis toidab.

Mõned näited meie valikust:

Erakordne sushielamus Sushi Catis

Sushi Cat on lõbus manga stiilis sushibaar Tallinna kesklinnas. Pakutakse väga maitsvat ja värsket sushit taskukohase hinnaga. Kingitus sisaldab 25€ väärtuses vabalt valitud sushit, magustoitu ja/või jooke.

Lisaks iga sushikomplektiga kaasa tasuta roheline tee ja miso supp. Astu sisse ja veeda meeldiv lõuna või õhtu Sushi Cati toredate kiisude seltsis. Antud kingitusega on võimalik ka toitu/jooke kaasa osta.




Õhtusöök ehtsas Itaalia restoranis

Tallinna vanalinnas asuv hubane itaalia restoran Limoncello on kogunud endasse parima osa Itaaliast. Limoncello esmaklassiline Itaaliast pärit peakokk on koostanud traditsioonil isel viisil Teie jaoks hõrgutava menüü, mis on tehtud spetsiaalselt just Teie jaoks, et anda võimalus nautida midagi uut. Toidu- ja veinivaliku kooskõla sobib ka kõige nõudlikumale külalisele. Restorani romantiline in terjöör ja ainulaadne menüü jäävad Teile kindlasti pikaks ajaks meelde. A presto.




Hariv veinikursus

See kingitus on kõigile neile, kel on väiksemgi huvi veinikultuuri vastu. Iga kursus on erinev ning maitstak se ning tutvustatakse erinevate maailmaosade veinikultuuri.

No comments:

Post a Comment